Werkzaamheden van start!

Team Cosun Solar Park, maandag 25 januari 2021

Er is reeds een start gemaakt met werkzaamheden voor Cosun Solar Park. Afhankelijk van de weersomstandigheden zullen de bouwwerkzaamheden tot dit jaar mei/juni duren. Dan liggen de ruim 64.000 zonnepanelen op hun plek en kan er voortaan op dezelfde locatie ruim 20.000.000 kWh aan zonnestroom worden opgewekt. Die zonnestroom zal zorgen voor een CO2 reductie van 12.000 ton!

Aanspreekpunt
Het aanspreekpunt rondom de werkzaamheden voor omwonenden is Jan de Rijke, uitvoerder bij KiesZon. Jan is bereikbaar op telefoonnummer: 06 5555 1213

Normaal gesproken nodigt KiesZon bij de start van de bouwwerkzaamheden omwonenden uit voor een bijeenkomst op de bouwplaats. Gezien de situatie rondom het corona-virus kan die momenteel niet worden georganiseerd.

KiesZon zal proberen de eventuele hinder voor omwonenden zoveel mogelijk te beperken. Ondanks de aanwezigheid van de aarden wal rond het terrein zullen wellicht geluiden te horen zijn vanaf het bouwterrein, denk aan bouwverkeer, gereedschap en heiwerkzaamheden.

Bouwverkeer zal zo veel mogelijk via de Polderweg, de Blaaksedijk en de Postweg naar de ingang van de bouwplaats aan de Postweg rijden. Vervolgens zullen zij via de Postweg en de Langeweg weer wegrijden.

Als er vragen zijn, neem dan gerust contact op met onze uitvoerder. Voor meer informatie en nieuws kunt u deze website raadplegen.